Vulkaan

3 inspirerende reisvideo’s van Guatemala

Als reisfanaten zijn wij constant op zoek naar reisinspiratie, om de mooiste bestemmingen op aarde te ontdekken. Een uitstekende manier om in de stemming voor een land als Guatemala te komen is het bekijken van de prachtige, inspirerende reisvideo’s, gemaakt door diverse wereldreizigers op locatie.

Reisinspiratie met video’s over Guatemala

In deze editie willen we graag drie van onze favoriete reisvideo’s over het kleurrijke Guatemala met jullie delen. De video’s vertonen het oogverblindende en zeer intrigerende Midden-Amerikaanse land, dat met deze mooie beelden elke reiziger wel moet aanspreken. De mystieke cultuur van de Maya’s, de wondermooie historische gebouwen, de overweldigende natuur, de bruisende steden, de bijzondere Guatemalteekse keuken en natuurlijk de prachtige kleurrijke bewoners van dit speciale land komen aan bod.

Schitteren land

Het land is ondanks de moderne kant ook nog altijd uiterst puur en traditioneel. Reis met openbaar vervoer naar de vele fotogenieke plaatsen en natuurgebieden, en leer de vriendelijke, innemende bewoners van dit zeer bijzondere land kennen. Wij hebben alvast enorm genoten van deze schitterende reisvideo’s van de landschappen en steden van Guatemala, en voelen ons na het zien van de beelden nog meer aangetrokken tot dit zeer speciale land.

Kijk mee en geniet van de Guatemalteekse pracht met deze 3 video’s!

Heb jij tips over mooie en inspirerende reisvideo’s van Guatemala?