Koloniaal

3 inspirerende reisvideo’s van het Midden-Amerikaanse El Salvador

Het Midden-Amerikaanse El Salvador is voor veel reizigers een onbekend land en prijkt zelden hoog op iemands bucketlist. El Salvador is geen gemakkelijk reisland en heeft minder toeristische voorzieningen dan de meeste andere landen van Midden-Amerika. El Salvador is vooral bekend van de weelderige jungles, pittoreske stadjes en talloze koffieplantages. Het land heeft een flink ruw randje en kan zelfs voor zeer ervaren reizigers een uitdaging zijn. El Salvador is perfect voor reizigers die een niet overlopen bestemming willen bezoeken.

Het Midden-Amerikaanse El Salvador in beeld

Omdat El Salvador minder bekend is onder reizigers, zal een reis door dit land juist veel verrassingen kennen. Uiteraard komen de meeste bezoekers vanwege de prachtige nationale parken en overige natuurgebieden, maar ook surfers weten de prachtige kustlijnen van El Salvador te vinden voor de perfecte branding. Zodra je door de binnenlanden reist, zal je net als bij haar buurlanden diverse vulkanen kunnen bewonderen. De vulkanische activiteiten in het land zijn de oorzaak van de bijzondere zwarte stranden aan de kust van de Stille Oceaan. Reis over de wereldberoemde Ruta de Las Flores en bezoek een koffieplantage om de lekkerste koffie ter wereld te proeven. Bezoek de eeuwenoude Mayaruïnes bij Tazumal en Joya de Cerén en dompel je onder in de rijke geschiedenis van het land.

El Salvador reisvideo’s

De door ons gekozen reisvideo’s laten je El Salvador in al haar glorie zien. Ontdek via de mooie beelden de hoogtepunten van dit bijzondere land en laat je inspireren om het ook te bezoeken. Wil je een combi van natuur, cultuur en leuke plaatsjes? Dan is het Zuid-Amerikaanse El Salvador de ideale bestemming voor jou! Het fotogenieke en afwisselende El Salvador is zeer geschikt voor reizigers die de nét iets andere bestemming willen bezoeken!

Klik hier voor meer reisinspiratie voor El Salvador!

Wil je meer inspirerende reisvideo’s bekijken, klik dan hier!