Altijd zijn wij als reizigers weer op zoek naar nieuwe reisinspiratie. Zijn het niet de prachtige documentaires op televisie of de vele inspirerende verhalen van de talloze nationale en internationale reisblogs, dan zijn het de verrukkelijke reisvideo’s die op internet te bekijken zijn wel. Het bekijken van deze fantastische inspirerende reisvideo’s is een uitstekende manier om in de stemming voor een land als Ecuador te komen. Reisvideo’s, gemaakt door allerlei globetrotters en avonturiers op ‘s werelds mooiste locaties.

Ecuador in 3 inspirerende reisvideo’s

In deze nieuwe editie met smaakmakende reisvideo’s willen we graag drie van onze favorieten over het veelzijdige Zuid-Amerikaanse Ecuador met jullie delen. De reisvideo’s geven een uitermate gevarieerd beeld van dit prachtige land, dat met deze prachtige beelden elke reiziger wel moet aansporen het graag te willen bezoeken.

Ecuador is natuurlijk één van de landen van de Inca’s en is fameus vanwege deze prachtige oude cultuur. Verder is dit Zuid-Amerikaanse land beroemd vanwege de unieke natuurpracht van de Galapagoseilanden, de eilandengroep die doorslaggevend was voor Darwin’s evolutietheorie. Ecuador is natuurlijk veel meer. Het is onder meer ook het land van reizen op het dak van een trein, prachtige immense vulkanen en bergen, een bijzondere hooggelegen hoofdstad, de uitgestrekte gebieden van de Amazone, de diverse indicaties van de Evenaar, de vele fotogenieke plaatsjes en natuurlijk de prachtige innemende, vriendelijke bewoners van dit speciale land. Wij hebben enorm genoten van deze schitterende reisvideo’s van Ecuador en voelen ons na het zien van de beelden nog meer aangetrokken door dit zeer bijzondere land.

Kijk mee en geniet van de pracht van dit bijzondere land!

Check ook deze inspirerende reisvideo’s!
Kopfoto Pixabay