3 inspirerende reisvideo’s van Costa Rica

Costa Rica is voor veel reizigers het Midden-Amerikaanse land dat ze het eerst bezoeken. Reisinspiratie voor deze prachtige bestemming is voldoende te vinden en het internet lijkt een wel haast onuitputtelijke bron. Tot de beste manieren om inspiratie op te doen hoort het bekijken van reisvideo’s van reizigers die je voorgingen in Costa Rica.

Inspirerende reisvideo’s van Costa Rica

Deze editie willen we 3 zeer inspirerende reisvideo’s over één van de meest bekende landen van Midden-Amerika met je delen. Het prachtige beeldmateriaal in deze reisvideo’s is gemaakt door reizigers, op reis door het mooie Costa Rica. De 3 video’s laten je als kijker kennis maken met het bekende deel van het land, maar ook de minder bekende delen komen uitgebreid aan bod. Deze Midden-Amerikaanse parel heeft meer dan alleen natuur te bieden.

Costa Ricaanse veelzijdigheid

Costa Rica is natuurlijk het land van de weelderige tropische jungle en de overweldigende dierenwereld. Deze Midden-Amerikaanse parel is ook het land met de fotogenieke, exotische stranden en de bruisende strandplaatsjes. Het land is zeer toeristisch, maar is ondanks dat ook nog behoorlijk puur en traditioneel. Costa Rica is door haar veelzijdigheid een geweldige bestemming om te bezoeken. Het land heeft bijna alles wat een reiziger zich maar kan wensen. Of je wil raften op een wilde rivier, dagen hiken in de tropische oerwouden of surfen bij één van de vele stranden, het land van pura vida is ook perfect voor de actieve reiziger. Dompel je onder in de cultuur van dit geweldige land en laat je keer op keer verrassen. Costa Rica staat bol van de highlights, highlights die je als reiziger beslist niet zou willen missen.

Wij hebben enorm genoten van deze schitterende beelden en voelen ons na het zien van deze video’s nog meer aangetrokken tot dit zeer speciale land.

Kijk mee en geniet van de pracht van dit bijzondere land!

https://vimeo.com/naoto/costarica

Check ook deze inspirerende reisvideo’s!

  • Costa Rica
  • 3 inspirerende reisvideo’s van Costa Rica


Reacties (2)

  • Nou bedankt… Nu wil ik weer naar Costa Rica.. 🙂 We zijn er al twee keer geweest en inderdaad een prachtig land. Onze bezoeken waren tien jaar uit elkaar waardoor de ontwikkeling van het toerisme wel heel duidelijk was maar gelukkig inderdaad nog genoeg moois te zien

    • Tjah, ik zou er ook wel weer een keer willen gaan kijken. Toch vond ik het van de Midden-Amerikaanse landen die wij hebben bezocht de minst diverse bestemming. Begrijp me niet verkeerd. Het is prachtig, maar het mist m.i. wat sfeer. Vooral als je het vergelijkt met beide buurlanden 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden