Verrassend Colombia

3 inspirerende reisvideo’s van verrassend Colombia

Colombia, alleen bij het horen van de naam schieten al diverse beelden door je hoofd. Verrassend Colombia is een zeer diverse bestemming voor reizigers. Om je een goede indruk te geven van Colombia hebben we enkele zeer inspirerende reisvideo’s voor je geselecteerd.

Verrassend Colombia in beeld

In deze editie van inspirerende reisvideo’s willen we je laten kennismaken met een geweldige reisbestemming. De gekozen video’s zijn een perfecte manier om te inspireren en zal deze geweldige bestemming met zekerheid op je bucketlist plaatsen. De geselecteerde reisvideo’s zijn door reizigers tijdens hun reis door dit verrassende land gemaakt. Colombia heeft een roerig verleden en staat bij veel mensen bekend als het gewelddadige land van guerrilla’s en cocaïnemaffia. Gelukkig hoort dit voor een groot deel tot het verleden van het land en is het tegenwoordig een geweldige bestemming voor avontuurlijke reizigers en natuurliefhebbers.

Inspirerend Colombia

De drie gekozen video’s nemen je mee op reis door één van de meest verrassende landen van Zuid-Amerika. Colombia is het land van de uitgestrekte jungle, indrukwekkende Andes gebergte en prachtige tropische stranden. Colombia is ook het land van grote steden als Bogota en Medellín, maar ook koloniale pracht met plaatsen als Cartagena en Cogua staan op de toeristische must-see lijst. Hoe verrassend Colombia is blijkt uit de vele positieve verhalen van reizigers die het land recent bezochten. Het Zuid-Amerikaanse Colombia is hot onder backpackers en zit ook qua eco-toerisme enorm in de lift. Colombia blijkt een zeer afwisselend land te zijn en heeft elk type reiziger wel wat te bieden.

Colombia reisvideo’s

Het prachtige Colombia is een ware verrassing voor veel reizigers en is een aaneenschakeling van highlights. Het is nog niet zo toeristisch als haar Zuid-Amerikaanse buren, maar het is een geweldige bestemming. Colombia is een land dat je als reiziger echt niet zou willen missen!

Wij hebben enorm genoten van deze schitterende videobeelden van Colombia. Voel jij je na het zien van deze video’s ook aangetrokken tot dit verrassende land?

Kijk mee en geniet van de veelzijdigheid van dit bijzondere land!

https://vimeo.com/219208720

https://vimeo.com/184646346

Check ook deze inspirerende reisvideo’s!