Puerto Natales in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan het Chileense Puerto Natales denk. Puerto Natales in beeld geeft vooral de prachtige omgeving van deze Chileense startplek voor outdoor- en wandelfanaten weer.

Het knusse Puerto Natales in beeld

Tijdens onze reis door het zuiden van Chili bezochten we in Patagonië het knusse plaatsje Puerto Natales. De naam van het plaatsje roept bij veel reizigers en wandelfanaten beelden van verlaten landschappen, houten huisjes, talloze in gore-tex gestoken outdoor-fanaten, gure weersomstandigheden en gigantische bergpartijen op. Puerto Natales en haar omgeving waren een absoluut hoogtepunt tijdens onze reis door het Patagonische deel van Chili. De prettige sfeer van het knusse plaatsje en de prachtige omgeving zijn ons nog het meest bijgebleven. De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan dit leuke plaatsje en de prachtige omgeving, dus laten we de foto’s van Puerto Natales in beeld voor zichzelf spreken.

puerto natales view

Het adembenemende uitzicht vanaf de waterkant

puerto natales guesthouse

Ons knusse guesthouse

puerto natales straat

Typisch straatbeeld in Puerto Natales

puerto natales ferry

De pier voor de ferries

puerto natales overview

Overzicht van het stadje

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.