Chaiten

Landenportret: Chili

Zodra we de foto’s van het zuidelijke deel van Chili bekijken krijgen we heimwee naar dit indrukwekkende Zuid-Amerikaanse land. Onze herinneringen aan dit imponerende land, wat met haar overweldigende natuur zo’n enorme indruk achterliet. Met deze zesde editie van onze fotoserie “Landenportret” willen we de glans van het zuidelijke deel van Chili graag met jullie delen.

Het Zuid-Amerikaanse Chili

De vele foto’s van onze reis door het zuidelijke deel van Chili herinneren ons aan een geweldige reis. De gierende wind in het uiterste zuiden, de meest fotogenieke landschappen en verrassend leuke plaatsjes. Herinneringen aan een land met een prachtige bevolking, een verrassende keuken en een bruisende hoofdstad. Chili is met zekerheid één van de landen die al onze verwachtingen overtrof. Onze reis door Chili was genieten van zeer imponerende natuur, prachtige wandelingen en talloze ontmoetingen met de geweldige bevolking. Het land van de Chilenen verrast je elke dag weer en lijkt speciaal gemaakt voor reizigers. Ons bezoek aan het Zuid-Amerikaanse Chili zal ons voor altijd bijblijven. Reis middels onze foto’s mee door één van de mooiste reislanden die we ooit bezochten!

Santiago

funicolar

Montt

Vulkaan

Patagonia

nationaal park

Lake

Camino

Torres

Gletsjer

Meer

Chili

Patagonie

Torres

view

Chili

Torres

huis

Chili

Chaiten

Food

vulkaan

Pumalin

Patagonie

Pumalin

Oceaan

kunst

Chili

vismarkt

stad

street art

Valparaiso

straat

Chili

Andes

Check ook onze andere landenportretten.

Ben je net als ons ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie van een reis die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.