Outdoor

Landen die voor herhaling vatbaar zijn: Chili

Net als veel andere reizigers hebben wij een haast niet te stillen honger om zoveel mogelijk van onze mooie wereld te ontdekken. Hierdoor lijken landen vaak niet voor herhaling vatbaar en bezoeken we telkens weer nieuwe bestemmingen. Toch zijn er landen die een uitzondering op de regel vormen.

Het fenomenale Chili

Of het door de grootte komt, of gewoon door de fantastische ervaring, Chili zal in de komende jaren weer op het programma staan. Het is niet even te benoemen, wat dit Zuid-Amerikaanse land zo speciaal maakt en waarom we het graag nogmaals willen bezoeken. Het is gewoon een combinatie van meerdere factoren.

Landschappen

Veel reizigers bezoeken Chili vanwege het natuurschoon. Denk o.a. aan de woestijngebieden in het noorden, de immer aanwezige Andes, het merendistrict en natuurlijk het wereldberoemde Patagonië. Chili’s natuur heeft ons bekoord en heeft ons sinds ons bezoek in haar greep. Zelden bezochten we een land dat zo speciaal was en natuurliefhebbers zoveel te bieden had.

Torres

Chaiten

Sfeer

Chili is het land van de Chilenen, de mensen die het land bijzonder aangenaam maken. Of het nu in de grote steden is of in de afgelegen gebieden in het diepe zuiden, de Chilenen weten altijd je hart te stelen. Als we terugdenken aan het reizen door dit prachtige land, dan herinneren we ons de bijzondere ontmoetingen die we overal met Chilenen hadden.

Chili

Chili

Reisgemak

Ondanks dat Chili voor Zuid-Amerikaanse begrippen een modern en duur land is, heeft het ook z’n voordelen. Reizen gaat in Chili bijvoorbeeld van een leien dakje. Je hebt keuze uit talloze betaalbare binnenlandse vluchten en het openbaar vervoer is zeer goed geregeld. Slapen kun je in bijna elke prijsklasse en overal kun je deelnemen aan georganiseerde tours.

Camino

Food

Herhaling

Het land van de innemende Chilenen staat alweer op ons programma. Een datum hebben we nog niet geprikt, maar het zal er de komende jaren zeker van komen. Welk land mag van jou gerust nog eens in de herhaling?

Kijk hier voor meer reisinspiratie voor Chili!