De prachtige bevolking van Cambodja

Cambodja is heerlijk om als toerist doorheen te mogen reizen. Dit werd voor mij voor een groot deel bepaald door de ontzettend vriendelijke, positieve en aardige bevolking van het land. Ook al kon ik in de kleine dorpjes niet met iedereen een Engels gesprek voeren, middels gebarentaal en vriendelijke uitdrukkingen werd alles duidelijk en genoot ik van elke dag! In hun alledaagse bezigheden heb ik onderstaande personen mogen vastleggen op beeld. Voor mij schuilt er achter elk, prachtig gezicht een persoonlijke ontmoeting en dus een persoonlijk verhaal. Hopelijk spreken hun gezichten meer dan duizend woorden, en kunnen jullie (net als ik) bij elk gezicht even heerlijk weg dromen…

Met onze nieuwe fotoserie “de bevolking van..” tonen we foto’s van mensen uit diverse landen van de wereld in alledaagse situaties. Ditmaal een fotoserie met de ontzettend vriendelijke, positieve en aardige bevolking van Cambodja.

De prachtige bevolking van Cambodja

Cambodja oma krama.

Bevolking van Cambodja scholiere.

Cambodja jongen.

Cambodja oma tanden.

Cambodja meisjes.

Cambodja fietsen.

Cambodja oma hoed.

Cambodja kids brommer.

Cambodja meisje.

Cambodja baby.

Cambodja lachen.

© alle foto’s in dit artikel zijn eigendom van de auteur. Gebruik van de vertoonde foto’s is zonder toestemming van de auteur niet toegestaan!