Baca Villa, leuk guesthouse in Siem Reap Cambodja

De tempels van Angkor in Cambodja behoren tot de grote trekpleisters van Azie en zorgen voor veel werkgelegenheid in het nabijgelegen Siem Reap. Wij bezochten voor de tweede keer guesthouse Baca Villa in Siem Reap, omdat deze een net iets anders extra’s heeft.

Guesthouse Baca Villa

Mocht je naar Angkor willen en een fijne slaapplek zoeken voor een klein budget, bezoek dan guesthouse Baca-Villa in Siem Reap. De tempels van Angkor in Cambodja behoren tot de grote trekpleisters van Azie en zorgen voor veel werkgelegenheid in het nabijgelegen Siem Reap. Wij bezochten voor de tweede keer guesthouse Baca Villa in Siem Reap, omdat deze een net iets anders extra’s heeft.

Mocht je naar Angkor willen en een fijne slaapplek zoeken voor een klein budget, bezoek dan guesthouse Baca-Villa in Siem Reap. De oorsprong van Baca-Villa is al net zo bijzonder als de sfeer die er hangt. Eigenaar Jan is samen met een arme Cambodjaanse familie Baca-Villa in Siem Reap gestart, wat uitgroeide uit tot een groot succes.

Guesthouse

Baca-Villa ligt aan de rand van het centrum van Siem Reap, van waaruit je veel te voet kunt ondernemen. Ook beschikt Baca-Villa over eigen Tuk tuk’s en er staan fietsen te beschikking van de gasten. De vriendelijke Cambodjaanse familie zorgt goed voor z’n gasten en staan iedereen met raad en daad bij. De kamers van Baca-Villa zijn sober, maar schoon. Iedere kamer heeft eigen sanitair en de meeste kamers hebben airco en een televisie.

Buiten in de tropische tuin ligt het open air restaurant, alwaar je heerlijk kunt eten. Buiten heerlijke Cambodjaanse gerechten staan er een aantal internationale gerechten op de kaart. Vergeet vooral de verse tropische shakes niet te proeven, want deze zijn echt heerlijk.

Vanuit Baca-Villa kun je een aantal tours rondom Siem Reap boeken, waarvan de “plattelands tour” nog de meest bijzondere is. Eigenaar Jan ondersteunt met Baca-Villa enkele projecten op het platteland van Cambodja, waarvan een schooltje in de buurt van Siem Reap tot één van de tours behoort. Laat je informeren door Jan en maak deze geweldige ervaring op het nog zeer pure platteland van Cambodja.

Als optie kan men via Baca-Villa voor een mooie prijs een luxere kamer bij de buren boeken. Laat weten wanneer en waarmee je aankomt in Siem Reap en de pick up service van Baca-Villa staat op je te wachten.

UPDATE: BACA-VILLA IS VERHUISD EN VERHUURD GEEN KAMERS MEER !!

Meer informatie op www.baca-villa.com of www.cambodia-dutch.org

  • Cambodja
  • Baca Villa, leuk guesthouse in Siem Reap Cambodja


Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden