gate

Angkor fotoalbum, de mooiste beelden van deze betoverende stad

Wellicht heeft elke reiziger zo’n plek op aarde. Een oord die hij of zij al meerdere malen heeft bezocht. Voor mij is het Cambodjaanse Angkor zo’n plek. Mijn Angkor fotoalbum is de laatste 10 jaar uitgegroeid tot een enorme collectie. Daarom wil ik mijn mooiste en meest bijzondere beelden van deze geweldige oude stad met jullie delen.

Herinneringen uit mijn Angkor fotoalbum

Tijdens de vele bezoeken heb ik enorm van de oude stad van de Khmer genoten. Als ik mijn Angkor fotoalbum doorneem, dan is het net alsof ik een beetje terug ben in mijn favoriete archeologische stad. De beelden laten me terug gaan naar bijzondere momenten en onvergetelijke ontmoetingen. Angkor is in de loop der jaren enorm veranderd. Waar het vroeger een toeristische plek met her en der groepjes toeristen was, zo is het tegenwoordig een massale stroom van bezoekers geworden. Ondanks dat de sfeer een beetje verpest wordt door de massa, is Angkor nog steeds die betoverende plek voor me.

Fotogeniek Angkor

Dit Angkor fotoalbum laat je niet alleen de bekende bouwwerken en tempels van de stad zien. Wanneer je van de vaste, toeristische route afwijkt, zal je veel onbekende tempels en bouwwerken vinden. Ook zijn er tal van leuke dorpjes, gezellige marktjes en fotogenieke rijstvelden in het gebied te bewonderen. Omdat het gebied zo groot is, en de meeste toeristen maar een klein deel bezoeken, zijn er veel locaties die je vooraf niet had kunnen bedenken. Ook niet op internet.

Bijzondere plekken

Na zo’n 8 dagen die ik in totaal tussen de tempels van deze betoverende plek doorbracht, is het aantal foto’s van Angkor alsmaar opgelopen. Daarom deel ik met dit Angkor fotoalbum een aantal van mijn favorieten, die ik de afgelopen 10 jaar van deze bijzondere plek mocht maken. Foto’s die ik al eens postte, maar vooral veel plaatjes die nog niet op de site stonden. Ik hoop dat je net zo van de foto’s geniet als ik deed met het selecteren van dit Angkor fotoalbum!

tempel

boeddha

Cambodja

ruine

religie

Angkor

shrine

Apsara

Angkor fotoalbum

Siem Reap

boeddha

tempel

vrouwen

Wat

Makaak

Kijk hier voor meer reisinformatie voor Cambodja!