Bolivia

3 inspirerende reisvideo’s van reisbestemming Bolivia

Nieuwe reisinspiratie voor nieuwe bestemmingen zoeken is bijna net zo leuk als het reizen zelf. Daarom struinen we er bijna dagelijks het internet voor af. Informatie en beelden over geweldige landen en de meest prachtige plekken op aarde, zoals bijvoorbeeld de magische reisbestemming Bolivia, dat is waar we naar op zoek zijn.

Reisinspiratie voor reisbestemming Bolivia

Reisvideo’s bekijken is echt onze favoriete manier om inspiratie voor een eventuele volgende reis op te doen. Deze zeer inspirerende reisvideo’s over Bolivia zijn gemaakt door drie totaal verschillende reizigers.

Reisbestemming Bolivia in beeld

Met onze zesde editie over inspirerende reisvideo’s willen we drie van onze favorieten over het hooggelegen Bolivia met jullie delen. In de gekozen video’s komen, buiten de typische desolate Boliviaanse landschappen, zoutvlaktes, de hoogte van de Andes, diverse prachtige bergpassen en de bruisende steden als La Paz en Sucre aan bod. Dit bijzondere Zuid-Amerikaanse land heeft door de hoge ligging een geheel eigen karakter en cultuur en moet met deze geweldige beelden elke reiziger wel aanspreken.

fantastische beelden van Bolivia

De video’s vertonen, buiten de typische toeristische plekken die de meesten al kennen, ook de minder bekende plekken van Bolivia. Wij hebben enorm genoten van deze prachtige video’s en voelen ons na het zien van de beelden nog meer aangetrokken door dit zeer bijzondere Zuid-Amerikaanse land. Een flinke dosis reisinspiratie door reizigers voor reizigers gemaakt.

Kijk deze pure reisinspiratie in beeld met ons mee. Laat je ook inspireren door deze geweldige reisvideo’s over het unieke Bolivia!

https://vimeo.com/211267194

Check ook onze andere reisinspiratie voor Bolivia!