Roadtrip WA

Reisjaar 2019: een reisoverzicht in beeld

Mijn reisjaar 2019 is afgesloten en nog net op de valreep hiermee mijn derde reisoverzicht van alle trips in beeld. Ook dit maal heb ik een selectie foto’s op een rijtje gezet, die een samenvatting vormen van de in 2019 gemaakte trips. Wederom mogen de foto’s voor zich spreken en gaan we niet onnodig veel woorden aan reisjaar 2019 vuil maken.

Reisjaar 2019, afwisselend mooi

Ondanks dat dit jaar niet alleen in het teken stond van veel reizen, is het toch gelukt een behoorlijk aantal leuke trips te maken. Na het raadplegen van de foto’s op de iPhone is er maar één conclusie te trekken: reisjaar 2019 was bepaald niet verkeerd! Dit jaar stond vooral in het teken van leuke stedentrips en korte reisjes naar mooie Europese bestemmingen. Een verre reis ontbrak ook niet in reisjaar 2019. Met onze roadtrip van Sydney naar Perth werd een grote droom werkelijkheid voor mij. Misschien was alles bij elkaar niet eens de grootste ‘reis’ van 2019, want naast de vele tripjes stond er ook nog ‘even’ een verhuizing op het programma.

Steden en roadtrips in reisjaar 2019

Naast de gebruikelijke bezoeken aan Zuid-Limburg en België, kwam het jaar qua reizen maar langzaam op gang. De eerste noemenswaardige trip was vijf dagen Rome. Hier werd de stad haar toeristische en niet toeristische highlights verkend. Wat een fantastische stad! In april stond een citytrip naar het altijd leuke Mechelen, enkele dagen Roadburn festival in Tilburg en een uitstapje naar Deventer op het programma. Mei stond in het teken van een nieuwe roadtrip door België en Luxemburg. Naast prachtige kastelen voelden we de kroegen in de Luxemburgse hoofdstad aan tand. In de maand juni stond mijn jaarlijks outdoor-uitje in Oostenrijk op de kalender. Ik ging o.a. klimmen, canyoningen en raften. Augustus had een verrassing qua reizen. Een citytrip naar Luik stelde mijn mening compleet bij over deze Belgische stad. Gezellig, mooi en afwisselend. Als afsluiter stonden vijf weken Australië gepland. Met een dikke 4WD met daktent een roadtrip van Sydney naar Perth. Een grove routeplanning, waarvan de uitvoering uiteindelijk heel anders zou zijn. Reizen zoals ik het graag mag!

Reisjaar 2019 in beeld

In juiste volgorde deel ik het overzicht van mijn reisjaar 2019 in foto’s. Een reisjaar wat weinig verre bestemmingen kende, maar zeker een jaar met veel hoogtepunten mag worden genoemd!

Maart: Rome

Rome

Rome reisjaar 2019

April: Mechelen, Tilburg en Deventer

citytrip

Roadburn

stedentrip Nederland

Mei: België en Luxemburg

route Luxemburg

reisjaar 2019

Juni: Oostenrijk

Reisjaar 2019

Augustus: Luik

Luik centrum

Trappen

November/December: Australië

WA Experts

Haven