3 inspirerende reisvideo’s van Bhutan

Reisinspiratie is iets waar wij als reiziger constant naar op zoek zijn. Is het niet om de mooiste landen en bestemmingen op onze prachtige aarde te ontdekken, dan is het wel om een land te ontdekken dat je nog niet op je bucketlist hebt staan. Een uitstekende manier om in de stemming voor een land als Bhutan te komen is het bekijken van de prachtige, inspirerende reisvideo’s. Reisvideo’s, gemaakt door allerlei globetrotters en avonturiers op ‘s werelds mooiste locaties.

3 inspirerende reisvideo’s van Bhutan

In deze nieuwe editie met inspirerende reisvideo’s willen we graag drie van onze favorieten over het kleine koninkrijk Bhutan met jullie delen. De video’s vertonen dit voor veel reizigers zeer onbekend, tussen India en China ingeklemd, Zuidoost-Aziatische land in het oostelijke Himalaya-gebergte. De reisvideo’s geven een uitermate gevarieerd beeld van dit mysterieuze land, dat met deze mooie beelden elke reiziger wel moet aanspreken.

Bhutan is het land met als officiële naam: Druk Yul, wat ‘Land van de Donderende Draak’ betekent. Bhutan is fameus om haar oude cultuur, de oogverblindende en zeer imposante historische boeddhistische tempels en kloosters, de prachtige natuur en overweldigende bergen van de Himalaya, de bijzondere hoofdstad Thimphu, de fotogenieke dorpjes en natuurlijk de prachtige innemende vriendelijke bewoners van dit speciale land. Wij hebben enorm genoten van deze schitterende reisvideo’s van Bhutan en voelen ons na het zien van de beelden nog meer aangetrokken door dit zeer bijzondere land.

Kijk mee en geniet van de pracht van dit bijzondere land!

Kopfoto: Pixabay.com

Ga hier naar meer inspirerende reisvideo’s!


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden