DE MOOISTE REISBESTEMMINGEN OP ÉÉN SITE

Bestemmingen

travel – roadtrip – adventure
BESTEMMINGEN & LANDEN

Bestemmingen voor een nieuw avontuur, maar ook meer van de wereld ontdekken. Veel reizigers zijn non stop naar op zoek naar en nieuwe reisbestemmingen. Op Traveljunks delen we de mooiste reisbestemmingen ter wereld met je. Of je nu van exotische bestemmingen, vette roadtrips, meerdaagse hikes of stedentrips bent, wij zijn van alle markten thuis. Alle informatie over de beschreven bestemmingen komt uit eigen reiservaring, dus alle landen op deze site hebben wij of de gastbloger zelf bezocht.

REISBESTEMMINGEN

Niet alle bestemmingen die wij bezochten komen aan bod op de site. Dit komt omdat we weinig beeldmateriaal hebben, denk aan omstandigheden en reizen uit de analoge tijd, maar vaak ook vanwege de niet meer up to date zijnde informatie, omdat het te lang geleden is dat we de reis maakten. Tegenwoordig ligt de focus minder op backpacken en meer op roadtrippen, dus zal je daar meer informatie over kunnen vinden.

Op deze site hebben we onze favoriete reisbestemmingen per werelddeel voor je geselecteerd. Alle landen op deze site hebben we op eigen houtje ontdekt, dus onze informatie spitst zich vooral op individueel reizen toe. De meeste bestemmingen hebben we met openbaar vervoer bezocht, of we hebben het land gedurende een roadtrip ontdekt. Scrol naar beneden en ga naar jouw favoriete bestemming.

Bestemmingen landen Traveljunks

ALLE BESTEMMINGEN

TRAVELJUNKS’ FAVORIETEN

© Traveljunks 2022 | Alle rechten voorbehouden