station

Fotoalbum Antwerpen, Belgische havenstad in beeld

Fotoalbum Antwerpen, een nieuw portret over een mooie stad in onze ‘in beeld‘ serie. Deze Belgische havenstad aan de oever van de Schelde is bij veel Nederlanders bekend vanwege het bruisende uitgaansleven. Toch heeft deze stad naast gezelligheid vooral veel moois te bieden. Een deel van deze pracht vertonen we in ons fotoalbum Antwerpen.

Fotoalbum Antwerpen, Belgische stad in beeld

Natuurlijk is het een voordeel als een stad gezellig is en het er altijd bruist. Dat is voor veel bezoekers één van de hoofdredenen om deze stad te bezoeken. Toch is dat niet het enige. Veel reizigers komen vanuit alle windstreken naar deze havenstad om te genieten van de oude gebouwen en de historie. Overal in Antwerpen kun je de geschiedenis van de stad en dit deel van België proeven. De oude Begijnhof, de mooie handelshuizen en de fotogenieke pleinen. De kathedraal en de vele kerkjes die je overal in de stad kunt vinden, maar ook de smalle verborgen steegjes zijn een traktatie voor fotografen en liefhebbers van oude architectuur.

Bruisend Antwerpen

Antwerpen is als zoveel havensteden zeer ongedwongen, een beetje rauw en zeer multicultureel. Vanuit de hele wereld wordt de stad eeuwenlang bezocht en hebben de diverse culturen hun stempel op de stad gedrukt. Dat is juist het leuke aan deze stad. Sta je het ene moment in een prachtige oude kloostertuin, zo ben je in no time in een straat met winkeltjes en eettentjes uit talloze windstreken. Loop verder en bezoek het kasteel aan het water of ga één van de vele gerenommeerde musea binnen. Antwerpen boeit de nieuwsgierige reiziger non-stop en is mateloos divers. Deze afwisseling maakt de stad zo populair onder reizigers en zorgt ervoor dat het er gedurende het hele jaar druk is.

Antwerpen in beeld

Laat je met ons fotoalbum Antwerpen meevoeren door één van België’s bekendste steden en geniet van haar diversiteit. Met een poging om de afwisseling en gezelligheid in beeld te brengen, willen we je enthousiast maken voor deze prachtige stad. Geniet van ons fotoalbum van één van de leukste citytrip bestemmingen in het westen van Europa!

fotoalbum antwerpen

belgie

bier

steeg

architectuur

reizen

fietstunnel

vlaaikensgang

centrum

terras

Antwerpen citytrip

kerk

kasteel

Kijk hier voor meer reisinspiratie voor België.

Kijk hier voor meer artikelen uit onze ‘In Beeld‘ serie!