Deus

Hot spot: Sydney’s Deus Ex Machina flagshipstore

Op reis bezoeken we niet alleen de meest bijzondere landen en steden, maar zijn ook speciale plekken vaak hoogtepunten van een trip. Vooral in steden zijn we regelmatig op zoek naar dat ene bijzondere plekje. De flagshipstore van Deus Ex Machina in Sydneys’s Camperdown met z’n bikes en burgers, is zo’n hot spot die we niet hadden willen missen.

Bikes & Burgers bij Deus Ex Machina

Wat ooit begon als een reguliere workshop voor motorrijders is tegenwoordig een merk dat symbool staat voor een complete lifestyle. In 2006 maakte Deus Ex Machina naam als customizer en bouwer van speciale motoren. Inmiddels worden er naast motoren ook surfplanken en passende kleding ontworpen. Toch is een bezoek aan het flagship in Sydney niet alleen aan te raden voor liefhebbers van bikes en boards. Bier en burgers staan ook op het veelzijdige menu van deze god van de machine.

Travel

bikes & boards

Als motorrijder en fan van café racers is het natuurlijk haast een ‘must’ om een bezoek aan de flagshipstore van Deus Ex Machina in Sydney te brengen. Al voor aankomst in Sydney hadden we al zo’n vermoeden welke hot spot een speciale zou worden. De mix van motoren, hippe kleding en lekkere fastfood is waar de flagships van dit fameuze merk voor staan. Het is met recht een garage plus! De werkplaats, de uitgestalde motoren en onderdelen, maar ook de merchandise staat en ligt er piekfijn bij. Alles is doordacht en sfeervol. Door een grote glazen deur zien we nog meer tweewielers, die in het burger restaurant staan.

burgers & beers

Het restaurantgedeelte ziet er ook zeer stylish uit. De industriële look en de open sfeer maken het tot een aangename plek. Tussen de bar, keuken en vele tafeltjes staan diverse motoren en memorabilia uit de vijftiger en zestiger jaren opgesteld. Omdat wij tussen lunch en dinner bij Deus waren, was op dat moment de keuken helaas gesloten. Toch was de vriendelijke bediening zo aardig om ons een portie heerlijke shoestring fries te maken, in de nog hete olie. Deze hebben we met een heerlijk fris Australisch biertje op zitten peuzelen.

Een bezoek aan Deus Ex Machina is niet alleen een echte must voor liefhebbers van gestileerde motoren, maar ook van liefhebbers van de nét iets andere hot spots. Om je een goede indruk van Sydney’s Deus Ex Machina flagstore te geven, delen we een sfeerimpressie met de foto’s die we er hebben gemaakt.

shop

cafe

Bar

Restaurant

Deus

Deus

keuken

Burger

Menu

Ga voor meer informatie naar de website van Deus Ex Machina! Copyright food en drink foto’s (7 + 9) Deus Customs.