Sydney in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan het Australische Sydney denk. Sydney in beeld geeft de mi van oud en nieuw in het centrum van deze Australische metropool weer.

Het centrum van Sydney in beeld

Tijdens onze reis door het overweldigende Australië bezochten we de stad Sydney aan het begin en aan het eind van de reis. Sydney is de stad met de iconen als het Opera House en de Harbour Bridge. In het uitgestrekte centrum wisselt oud en nieuw zich constant af en is het op veel plekken één en ander gezelligheid. Het bezoeken van het oude The Bells Hotel en het bruisende Kings Cross horen bij een bezoek aan deze geweldige stad. Sydney heeft haar bezoekers veel te bieden. Meer dan alleen de bekende plekjes. De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan de stad en hierdoor kan ik haast bij elke foto wel een een verhaal vertellen. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de foto’s van het Australische Sydney in beeld voor zichzelf spreken.

Sydney Harbour Bridge

De iconische Harbour Bridge

Sydney Bells Hotel

Het prachtige Bells Hotel

Sydney Opera House

Het Opera House mag natuurlijk niet ontbreken

Sydney oud en nieuw

De mix van oud en nieuw in het business district

Het bruisende Kings Cross

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.