Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan het Australische Melbourne denk. Melbourne in beeld geeft vooral verscheidenheid van deze über gezellige Australische stad weer.

De verscheidenheid van Melbourne in beeld

Tijdens onze reis door het overweldigende Australië bezochten we de stad Melbourne voor enkele dagen. Melbourne is minder iconisch dan het grootse Sydney, maar dat is juist het verrassende van deze stad. In het uitgestrekte centrum, of beter gezegd de meerdere centra, is het één en ander gezelligheid. Het bezoeken van het oude beroemde Flinders Street Railway Station en het bruisende St Kilda horen bij een bezoek aan deze geweldige stad, maar Melbourne heeft haar bezoekers nog veel meer te bieden. De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan de stad en hierdoor kan ik haast bij elke foto wel een een verhaal vertellen. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de foto’s van het Australische Melbourne in beeld voor zichzelf spreken.

Melbourne City Center

Het moderne centrum van Melbourne

Melbourne Angel Statue

De Angel van Melbourne

Melbourne Flinders Street Station

Flinders Street Station

Melbourne Saint Kilda Beach

Het strand van St Kilda

Melbourne Luna Park

Ingang luna park bij St Kilda

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.