Karijini national park

Het fotogenieke Karijini National Park in beeld

Karijini NP stond al jaren hoog op onze wenslijst. Het prachtige natuurgebied in het westen van Australië wordt ondanks de geïsoleerde ligging jaarlijks door veel reizigers bezocht. Karijini National Park is fameus vanwege haar schoonheid en is zeer in trek bij natuurliefhebbers. Toch is het park meer dan alleen het mooiste meisje van de klas, want een bezoek aan Karijini NP is een ervaring die je als reiziger altijd bij zal blijven.

Karijini NP in beeld

Het afgelegen gebied waarin Karijini National Park ligt is maar op twee manieren te bereiken, maar blijkt tijdens een bezoek de lange reis er naartoe meer dan waard te zijn. Of het nu de diverse oogverblindende kloven zijn, de indrukwekkende landschappen, of de geweldige kampeerplekken? Er zijn meerdere dingen die dit gebied zo bijzonder maken. Enkele dagen kampeerden we in de prachtige natuur en mochten we de magie van het park ervaren. Overdag hiken door de vele indrukwekkende kloven en tussendoor genieten van de vele fotogenieke uitzichtpunten. ’s Avonds tijdens het avondeten genieten van de prachtige zonsondergang en de volgende morgen ontbijten in de meest magische omgeving die je je maar kunt voorstellen.

Magisch Karijini

Karijini overtrof onze hoge verwachtingen met gemak. Het park is overweldigend en doet tijdens een verblijf haast magisch aan. Hoe mooi het park in werkelijkheid is kunnen we misschien niet helemaal met foto’s duidelijk maken. Toch doen we een poging en proberen we jou ook enthousiast te krijgen voor deze natuurlijke parel van West-Australië!

bord

route

camp side

natuur

flora

canyon

Dale

meer

Karijini

Karijini national park

travel

varaan

Outback

pool

Ben jij nu ook enthousiast over Karijini? Check ook ons filmpje van deze prachtige road trip!