Als het over reizen in het Zuid-Amerikaanse Argentinië gaat, dan denkt men al snel aan de tango en gigantische met vee bezette vlaktes. Argentinië blijkt na wat onderzoek een perfecte bestemming voor reizigers die van een eigen cultuur en ongerepte natuur houden. Als het op toerisme aankomt, dan wordt Argentinië in vergelijking met haar buurlanden minder bezocht. Dat dit onterecht is bewijzen de geselecteerde reisvideo’s, die een goede indruk geven van dit prachtige land.

Het Zuid-Amerikaanse Argentinië in beeld

Ook met deze editie willen we je weer laten kennismaken met een zeer verrassende reisbestemming. De vertoonde video’s inspireren je als reiziger om deze geweldige bestemming hoog op je bucketlist te plaatsen. De geselecteerde reisvideo’s zijn door reizigers tijdens hun reis door dit enorme land gemaakt. Argentinië staat voor een overweldigende natuur, een eigen culinaire cultuur en onmetelijke reisafstanden. Natuurlijk is er meer, want Argentinië heeft reizigers heel veel te bieden!

Inspirerend Argentinië

De drie geselecteerde reisvideo’s nemen je mee op reis door één van de minder bekende reislanden ter wereld. Het Zuid-Amerikaanse Argentinië is voor velen het land van de tango en voetbal. Volgens foodies is Argentinië vooral het land van de beste steaks ter wereld. Geniet van het nachtleven in het bruisende Buenos Aires, of geniet van de koloniale schoonheid tijdens een bezoek aan het woestijnstadje Salta. Toch zijn de steden niet de grootste aantrekkingskracht die het land op reizigers heeft. Bijna alles draait hier om de overweldigende natuur. Natuur die elke avonturier en outdoor-fanaat zal aanspreken. Argentinië is het land van o.a. het Andes-gebergte, de uitgestrekte pampa’s en de droge woestijngebieden in het noorden. Dit Zuid-Amerikaanse land is zeer afwisselend en heeft elk type reiziger wel wat te bieden.

Argentinië reisvideo’s

Het enorme Argentinië is een ware verrassing voor reizigers en is een aaneenschakeling van highlights. Dat je er minder toeristen aantreft heeft ook z’n voordelen, want een bezoek aan Argentinië geeft je daardoor deels het gevoel echt aan het andere einde van de wereld te zijn. Argentinië is een bestemming die je als reiziger echt niet zou willen missen!

Wij hebben enorm genoten van deze schitterende videobeelden van Argentinië. Voel jij je na het zien van deze video’s ook aangetrokken tot dit bijzondere land?

Kijk mee en geniet van de veelzijdigheid van dit prachtige land!

Check ook deze inspirerende reisvideo’s!