jubileum

Adverteren


Ben je op zoek naar een leuke samenwerking met Traveljunks, wil je je nieuwe product via ons promoten of wil je adverteren op onze website? Wij staan voor alles open en bieden tal van mogelijkheden voor een leuke samenwerking.

Adverteren op Traveljunks

Op Traveljunks schrijven we hoofdzakelijk over individueel reizen en roadtrippen. Regelmatig komen mooie plekken en toffe reisroutes voorbij, maar beschrijven we zo nu en dan ook een bijzondere slaapplek. Ondanks het niet commerciële karakter wat we met Traveljunks graag willen behouden, werken we graag samen met sponsoren en adverteerders. Wat wel altijd voorop moet staan, het moet relevante informatie voor onze reislustige lezers zijn. Landen en reizen beschrijven we alleen als we er echt zijn geweest en het ook werkelijk hebben gedaan. Enige uitzondering is gemijmer over onze enorm lange bucketlist.

Relevante informatie

Adverteren en samenwerken kan op verschillende manieren. Wat we bieden gaat van losse links tot compleet op maat geschreven artikelen. Van banners en advertorials houden we niet echt, dus hiervoor hoef je ons niet te benaderen. Sorry! Alles wat we tijdens een samenwerking plaatsen moet relevant zijn voor het onderwerp reizen, maar ook een meerwaarde zijn voor onze lezers. Dus geen linkjes naar potloden of auto-onderdelen op onze site 😉 Wil je een door ons geschreven artikel op jouw site, dan neem ook gerust contact met ons op.

Alle samenwerkingen die wij aangaan hebben een looptijd van maximaal 24 maanden, mits we in de correspondentie niet anders vermelden. Alle sponsoren en adverteerders worden na 23 maanden geïnformeerd over de mogelijkheid om de samenwerking te verlengen. Uitzonderingen zijn o.a. winacties en periodieke campagnes die na afloop gen relevante informatie meer bevatten voor onze lezers.

Reisproducten testen

Wil je graag dat we jouw product testen en beschrijven op onze site? Dat kan, maar let er wel op dat we alleen producten aannemen die met reizen te maken hebben, we echt nodig hebben en zelf zouden kopen. Het gaat ons ook niet om de waarde van het product. Hebben we het niet nodig, dan nemen we het helaas niet aan. Het product hoeft niet met tien van dezelfde te verstoffen op zolder, maar we vinden het ook verspilling.

Neem bij interesse contact met ons op middels ons contactformulier op deze site.

Geplaatst: 27-09-2010 Update: 01-01-2019